Mag ik me even voorstellen

Mathijn Vermeer

september 4, 2019

HÉ JIJ,

Bedankt dat je de tijd neemt om meer te lezen over mijn zoektocht naar een fit en mindful leven!

Ik ben Mathijn Vermeer, achtentwintig jaar en ik ben zelfstandig freelance grafisch vormgever en webdesigner. Als druk jochie was sporten altijd een belangrijke tool voor me om mijn energie kwijt te kunnen. Door de jaren heen heb ik veel verschillende sporten beoefend. Van basketbal en breakdance tot acrobatiek. In veel van deze sporten ben ik uiteindelijk ook training gaan geven. Het delen van mijn kennis en vaardigheden met anderen, dat is altijd mijn passie geweest.

Sinds een aantal jaren ben ik vooral veel te vinden in de sportschool. Met name in de laatste maanden  is er een genadeloze drang in mij ontstaan om met mezelf een levenslange uitdaging aan te gaan: Dagelijks werken aan een gezonde levensstijl, een fit lichaam en een sterke geest en alles wat ik hierover leer te gebruiken om anderen te helpen hetzelfde te bereiken.

Waar de focus in de komende periode wat meer zal liggen op mijn persoonlijke journey, is het uiteindelijke doel een allesomvattende blog te ontwikkelen voor iedereen die zichzelf een fitstarter noemt en er meer over wil weten. Wat moet je weten om blessurevrij en op een verantwoorde wijze progressie te boeken in de sportschool, what about food en hoe creëer je een sterke mindset?

IT’S TIME TO GO NEXT LEVEL.

ARE YOU WITH ME?

P.s. Wil je niets missen? Like dan mijn Instagram en Facebook pagina’s!

About Mathijn


Currently on a beautiful journey to a fit and mindful life in which I am sharing my knowledge with everyone who allows himself to live a life with #noexcuses!


Deze artikelen vind je wellicht ook interessant:

Upper body / lower body split

Upper body / lower body split

Wil je vier keer per week naar de sportschool en ben je op zoek naar een effectief fitness schema? Een upper body / lower body split routine zal je wellicht goed bevallen!

Push/pull split

Push/pull split

Ga je vaker dan twee keer per week naar de sportschool? Dan is een push/pull training een zeer geschikte methode!

Share This